საერთაშორისო სამეცნიერო ონლაინ კონფერენცია

საერთაშორისო სამეცნიერო ონლაინ კონფერენცია

2021-04-12

კულტურათაშორისი კომუნიკაცია და ეროვნული კულტურა

ეროვნული საკვები როგორც ქვეყნის იმიჯის შექმნის საშუალება

 

21-22 მაისი, 2021 წელი

თბილისი, საქართველო

 

 

ძვირფასო კოლეგებო,

 

მოხარულები ვართ, მოგიწვიოთ პირველ საერთაშორისო სამეცნიერო ონლაინ კონფერენციაზე, რომელიც ეძღვნება გასტრონომიულ კულტურასა და კულტურათაშორის კომუნიკაციას.

 

კონფერენციის თემატიკა:

·         ეროვნული საკვები როგორც ქვეყნის იმიჯის შექმნის საშუალება;

·         ტრადიციული კერძები და ეროვნული იდენტობა;

·         საკვები კულტურათაშორისი კომუნიკაციის კონტექსტში;

·         ეროვნული კერძები, რომლებმაც მსოფლიო დაიპყრეს;

·         გასტრონომიული სტერეოტიპები და კულტურათაშორისი დიალოგი;

·         გასტრონომიული ტურიზმის განვითარების პერსპექტივები;

·         საკვები და კულტურა.

 

 

სამუშაო ენები:  ქართული, ინგლისური, რუსული.

 

აბსტრაქტების (ინგლისურ ენაზე) მიღების ბოლო ვადაა 2021 წლის 3 მაისი.

მოხსენებების მიღების ბოლო ვადაა 2021 წლის 20 მაისი.

აბსტრაქტები და მოხსენებები გამოაგზავნეთ ელ. ფოსტაზე: international@sou.edu.ge

ამობეჭდვა

სიახლეები

2020 წლის 19 მაისს საქართველოს განათლების მეცნიერების, კულტურისა და სპორტის მინისტრის მიხეილ ჩხენკელმა საქართველოში ავტორიზებული უმაღლესი საგანმანათ...

2022 წლის 24 აგვისტოს საქართველოში აშშ-ს საელჩოს მიწვევით, აშშ-ს საელჩოს კულტურის ატაშესთან, ბატონ კრისტოფერ ანდერსონსა და საელჩოს პოლიტიკურ მდივანთ...

სოხუმის სახელმწიფო უნივერსიტეტის აკადემიური საბჭოს დადგენილების საფუძველზე ცხადდება მიღება სადოქტორო პროგრამებზე 2023-2024 სასწავლო წლის გაზაფხულის...

იყავი მუდამ ჩვენ გვერდით, შემოგვიერთდი FACEBOOK გვერდზე

შემოგვიერთდი